جشنواره برند محبوب
لینک‌های مفید
سرویس خبری برندها

سرویس خبری برندها

ابداع نوشیدنی‌ های لبو، فندق و گردو در کشور
ابداع نوشیدنی‌ های لبو، فندق و گردو در کشور

محققان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی موفق به اختراع نوشیدنی‏های جدید از محصولات کشاورزی شدند. متخصصان علم تغذیه مصرف 1.5 تا 2.5 لیتر مایعات در روز را برای بزرگسالان توصیه می‏‌کنند. افرادی که در نواحی گرمسیر زندگی می‌کنند یا فعالیت شدید بدنی دارند به مایعات بیشتری نیاز دارند. گرچه نوشابه‌های گازدار هم‏چنان محبوب‌ترین نوشیدنی در میان عامه مردم هستند اما نوشیدنی‏های طبیعی یکی از بهترین جایگزین‌ها برای نوشابه گازدار رایج است و از نظر بهداشتی و ارزش غذایی بالاتر از نوشابه گازدار است.

در دهه‌های اخیر به موازات افزایش میزان آگاهی‌های بهداشتی عمومی ‌و اهمیت یافتن مسأله حفظ سلامت، به ‏ویژه در جوامع صنعتی، مصرف سرانه انواع نوشیدنی‏‌های طبیعی نیز به‏ طور مرتب افزایش یافته است. استفاده از این نوع نوشیدنی‏ها برای مصرف‌کننده بسیار راحت‌تر بوده، ضمن قابلیت دسترسی در تمام زمان‏ها و مکان‏ها، ماندگاری بیشتری نیز دارد. در راستای این تغییر ذائقه، تولید و ترویج مصرف نوشیدنی‏‌هایی بر اساس پسته، گردو، فندق، بادام، عناب، چغندر لبویی و غیره که اخیراً و برای اولین بار توسط محققان مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی ارائه شده است می‏‌تواند تحولی در تولید محصولات سالم با ارزش‏های فراویژه (غذا-دارو) به حساب بیاید. در حال حاضر و در راستای انجام تحقیقات کاربردی مصوب موسسه، چهار محصول نوشیدنی گردو، پسته، فندق و نوشیدنی چغندر قرمز (لبویی) با قابلیت پذیرش و ماندگاری بالا تولید شده و دانش فنی آن به لحاظ اختراع و نوآوری مورد تایید علمی و فنی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران قرار گرفته است. پسته، گردو و فندق در رژیم غذایی به عنوان مغزها از ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی برخوردار هستند. استفاده از نوشیدنی مغزها در برخی سنین به ویژه کودکان و نوجوانان علاوه بر جذابیت و پذیرش بهتر، مکمل خوبی در رژیم غذایی آن‏ها خواهد بود.

 

 

 


 


منبع :فودنا
جشنواره ملي برندهاي برتر محبوب مصرف كنندگان
پیشخوان
کافه بازاریابی
گلستان